ВРЕМЕПЛОВ – часопис посвећен чувању успомене на стари Београд

Ево једног освежења у свету серијских публикација – часопис Времеплов. Ако вас занима стари Београд са свим прича­ма и фотографијама које вас воде у оно за­бо­ра­в­љено време, часопис Времеплов је прави избор за вас.
времеплов

Причу о времеплову, односно, часопису посвећеном чувању успомене на Београд који нестаје је пре пар деценија започео Драган Перић и упор­но је, сво то време, истрајавао у томе, а сада му подршку и помоћ дају и сликар Миленко Михајловић, као и Зоран Живковић, штампар.
Драган Перић је рођен 1962. године у Београду у коме више животари него што живи и више пискара него што пише и данас. Почетком овог века, на тему старог Београда, пише за дневни лист Политика, а озбиљније о старом Београду наставља да објављује у магазину Србија – национална ревија. Од 2015. године о старом Београду пише за Магазин, недељни додатак листа Политика.
Иако веома поучан и користан за научне истраживаче и историчаре и хваљен од многих, часопис  има својих проблема. На жалост, све је теже нешто урадити поткован само ентузијазмом, па уредници часописа моле за помоћ. Цена часописа је симболична, али ћете његовом куповином помоћи објављивање штампаног издања.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Follow Serijske publikacije on WordPress.com

Unesite svoju adresu e-pošte da biste pratili na ovaj blog i primali obaveštenja o novim člancima preko e-pošte.

Statistike bloga

  • 12.094 pregleda
%d bloggers like this: